Zaterdag 31 augustus ,
Normaal was de afspraak voorzien aan het strand van Oostende thv de grote dam maar na eerdere verkenning bleek dit toch niet zo evident , surf en zwemzones gooiden hier roet in het eten .
Dus zijn we noodgedwongen moeten uitwijken naar een ander parcours ( Nu gelukkig heeft de belgische kust meerdere bruikbare stranden ) Dus bij deze hebben we gekozen om het strand van Wenduine thv de rotonde als alternatief te gebruiken .
Afspraak om 8u30 aan de cabanne om aldaar de nummertrekking door te voeren . 8 deelnemertjes waren present om de vakantie op een leuke manier af te sluiten met nog een leuke hengelwedstrijd voor de boeg !
Daarna met zijn allen richting de rotonde gereden om daar het strand te betreden . Naast een grote nieuwaangelegde golfbreker plaatsgenomen wat later ook alweer een perfecte keuze bleek want er stond toch een stevige zeebries met de nodige golven tot gevolg , door de breker bleef de golfslag toch nog redelijk binnen de perken maar zorgde wel voor voldoende beweging in het water om de vissen aan te trekken .
10 u , het startsignaal en de loodjes vlogen goed richting de horizon . Ongelofelijk hoe goed alles reeds gaat van iedereen ! En toen kwamen de eerste baarsjes reeds op het droge , dit bleef zo de ganse wedstrijd duren , geregeld werd hier en daar voornamelijk zeebaars gevangen van superkleintjes tot best wel grote formaten !
Ook werd een mooi tarbotje gevangen en een grote bot werd er ook op het droge getrokken door onze kleinste van de bende !
13 u eindsignaal en moe maar voldaan werden we ontvangen in café de spioenkop bij Peter . Daar mochten de gasten zich te goed doen aan een heerlijke warme wafel of pannekoek door Peter aangeboden ! Topie en nogmaals bedankt trouwens .
Ook de allerkleinste Lilly had haar kookkunsten tevoorschijn gehaald en gezorgd voor smorgens lekkere wafeltjes en nadien nog een zeer lekkere chocoladetaart ! Het was fantastisch!
Terwijl Phillippe , Carina en Yvan de uitslag aan het maken waren werd en nog leuk gekeuveld over de voorbije dag !
De prijsuitdeling tenslotte met alleen maar winnaars en blije gezichten tot gevolg , iedereen een mooie leuke prijs en daarna de tombola om de felbegeerde ham in de wacht te kunnen slepen .
Proficiat aan iedereen die heeft deelgenomen jullie mogen fier zijn het is altijd een hele eer om op het einde jullie enthousiasme en blijdschap te zien , daar doen we het nog steeds voor ! Jullie zijn stuk voor stuk unieke toppertjes !!!
Op naar de volgende binnen 14 dagen in cadzand ! Grote Finale .
Graag wil ik nogmaals alle sponsors , hulp , sympathisanten en iedereen die ons een warm hart toedraagt bedanken om dit alles alweer tot een goed eind te kunnen brengen ! Deze keer zetten we graag Robby Fish extra in de kijker voor de aangeleverde goodybags !
Zonder jullie kunnen we dit nooit verwezenlijken !
Dus nogmaals een dikke dankuwel aan iedereen !!!!
Tot binnen 14 dagen en veel succes op jullie nieuwe 1e schooldag !
Groeten
Bram en Steven
🎣🎣🎣🎣🎣🎣🎣😎😎😎😎🎣🎣🎣🎣
Grote dank aan allen . We kunnen het niet genoeg benadrukken maar vrijwilligers zijn onbetaalbaar !! 💙🎣🎣
UITSLAGEN